• Dombi Soma

Generálj ütős brand-et TailorBrands-el

Amikor megtervezek egy appot, mindig bajba vagyok, hogy az app logóját, ikonját hogyan tervezzem meg. Sajnos a Photoshopban rajzolás nem az erősségem, és nem is szívesen pepecselnék vele. Az első alkalmazásaimnál még Fiverről rendeltem az ikonokat 5-10 dollárért, de a színeket, betűtípusokat még én találtam ki (betűtípus azért zömmel Roboto volt, azon nem agyaltam sokat). Plusz ezekre 2 napig kellett várni, mire elkészülnek.


Aztán rátaláltam a TailorBrands nevű oldalra, ahol mesterséges intelligencia generál neked logót, és hozzá teljes brand book-ot. Csinál neked egy csomót, és neked csak ki kell választani, hogy melyik tetszik, és csak azért az egyért kell fizetned. 10 USD havonta. Annyi mint egy Netflix előfizetés. Bármikor lemondhatod, a képek és a logók akkor is tieid maradnak.

Úgy működik, hogy feltesz neked 10 eldöntendő kérdést, hogy két példa logó közül melyik tetszik jobban, és a válaszaid alapján prezentál neked vagy 20 különböző dizájnt. Ha egyik se tetszik, akkor nem is kell fizetned.

A fenti három apphoz (Kutyások, Flublättern, LETAKA) már TailorBrands-en generáltam a logókat, meg mindent. Sokkal gyorsabban készül el így az app, spórolt nekem 2 nap várakozási időt, meg a kreatív energiát, amit így logó tervezés helyett tudok másra fordítani. Csak ajánlani tudom.

102 views
Logo

DOMBI SOMA

BLOG

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

© 2020 by Dombi Soma