• Dombi Soma

Esztétikus App Screenshotok MokupFrames-el

Ha szeretnéd Instagram-on, LinkedIn-en, a weboldaladon, vagy bárhol máshol megosztani egy, az appodról készült képet, fontos, hogy az olyan kép legyen, amire az embereknek van gusztusa kattintani. Most megmutatom, hogyan tudsz te is ilyen szép képeket csinálni:

Megoszthatnád akár egy az egyben a screenshotot amit telóval készítesz, de az nem igazán indítja be az emberek fantáziáját, és valljuk be, elég amatőrnek hat. Süt róla, hogy 2 másodpercet foglalkoztál vele, márpedig, ez nem jó üzenet.


Ennél sokkal profibb, ha valamilyen mobil eszköz keretbe (meh: device frame-et próbáltam lefordítani) illesztett screenshotot készítesz.


Sok online megoldást kipróbáltam már, de egyik sem volt az igazi. Nekem legjobban a MokupFrames nevű program jött be, annyira, hogy már fél éve csak ezt használom. Ezt mondjuk le kell tölteni a gépedre. Nem fizetős (egyelőre), szóval bárki használhatja, de az az érzésem, hogy hamarosan fizetőssé válik. Túl jó.

A program elképesztően egyszerű, és sokoldalú.

👍 Lehet iPhone-t, Androidot, Mac-et és Windows-t beállítani keretnek.

👍 Bármilyen felbontásban tudsz exportálni.

👍 A háttér lehet transzparens, de vannak előre beállított gradiens-ek, vagy választhatsz szolid színt is.

Ezt a képet például egy új app ötletem validálásához készítettem. Kutyás helyeket összesítő appról beszélünk, rém egyszerű, de még nincs ilyen. Feltöltöttem Instagram-ra, és megkérdeztem a kutyás ismerőseimet, hogy mi a véleményük. Működött, jöttek jó feedback-ek.


Hajrá, készítsetek szép képeket!

62 views
Logo

DOMBI SOMA

BLOG

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

© 2020 by Dombi Soma